Manifestări comune – apariții în presă

18 May 2011  |   Apariții în presă

1. Festivitatea de închidere a proiectului EDUCATI „Litere şi cifre doctorale 2011”

Festivitatea a fost organizată joi, 15 septembrie 2011, şi în cadrul ei au fost lansate cele 13 volume şi reviste ale celor patru Şcoli Doctorale implicate în proiect, precum şi Suplimentul educaţional EDUCATI.

Afiş

– apariţie pe website-ul media.unibuc.ro în data de 16 septembrie 2011 (link articol)

2. Seminarul pentru promovarea cercetărilor interdisciplinare, management de proiect de cercetare şi întărirea capacităţii de cercetare ştiinţifică, Elemente de metodologie a cercetării ştiinţifice, organizat în sediul Facultăţii de Litere, Universitatea din București, în data de 27 mai 2011.

Afiş

– apariţie pe website-ul media.unibuc.ro în data de 26 mai 2011 (link articol)

3. Seminarul interdisciplinar Diversity, gender equality and anti-discriminatory policies and practices in EU. Towards a shared European public sphere

Evenimentul, organizat pe data de 29 octombrie 2010, a fost moderat de conf. univ. dr. Adela Rogojinaru de la Secţia de Comunicare şi Relaţii Publice a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti. Invitatul special al seminarului a fost Sue Wolstenholme, expert al Chartered Institute for Public Relations (CIPR), Londra, Marea Britanie, consultant în comunicare instituţională, comunicare interculturală şi important membru al comunităţii internaţionale a specialiştilor în Relaţiilor Publice.

Afiş
Comunicat de presă

– apariţie pe website-ul media.unibuc.ro în data de 28 octombrie 2010 (link articol)

4. Sesiunea Doctorand în Occident, mod de folosinţă

Sesiunea a fost organizată în data de 24 septembrie 2010.  Printre invitaţii speciali ai dezbaterii moderate de Sorin Alexandrescu s-au numărat foşti bursieri de succes în şcoli prestigioase occidentale: lector univ. dr. Adrian Papahagi, actualmente consilier în Ministerul Afacerilor Externe, şi dr. Petre Guran, cunoscut pentru activitatea sa în cadrul instituţiilor guvernamentale şi de cultură româneşti.

Afiş
Comunicat de presă

– apariţie pe website-ul media.unibuc.ro în data de 23 septembrie 2010 (link articol)

Doctoranzi